IGY6 Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën - Tattoo Safe (2024)

Terwijl we door onze reis van het leven gaan, komen we veel problemen tegen en struikelen we op punten. Dit komt bij de meeste mensen regelmatig voor. Niemand komt zonder kleerscheuren door het leven en dit zijn dingen waar we mee om moeten gaan. Sommige mensen hebben echter te maken met kwalen bovenop de dagelijkse problemen waar we tegenaan lopen. Depressie, angst en PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) zijn enkele van de problemen waarmee velen van ons worden geconfronteerd. Wanneer u met een van deze problemen te maken krijgt en vervolgens de moeilijke delen van het leven toevoegt, kan dit tot slechte dingen leiden. Zelfmoord is daar een van. IGY6 maakt deel uit van het programma om de oorzaak te helpen, maar laten we eerst dieper ingaan op het probleem.

IGY6 Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën - Tattoo Safe (1)

De zelfmoordepidemie is de reden waarom Project Semicolon in het leven is geroepen. Het is om degenen te helpen die zelfmoord of zelfbeschadiging overwegen als een antwoord op hun problemen. De puntkomma wordt gebruikt wanneer een auteur zijn zin zou beëindigen, maar nog steeds meer te zeggen had. U kunt een puntkomma toevoegen aan het einde van een would be-zin en doorgaan met een andere. Het idee hierachter is om degenen die zelfmoord overwegen te laten weten dat hun verhaal niet voorbij is. Plaats een puntkomma aan het einde en ga verder.

Om uit te weiden over hoe ernstig zelfmoord is in de VS, laten we een paar statistieken bespreken. Zelfmoord staat op de 10e plaats in de Verenigde Staten voor de belangrijkste doodsoorzaak. Er zijn elk jaar 44.965 zelfmoorden in Amerika. Voor elke zelfmoord zijn er 25 pogingen en het kost het land $ 69 miljard per jaar. Naast die opzienbarende feiten zijn er gemiddeld 123 zelfmoorden per dag. In 2016 werd 51% van de zelfmoorden gepleegd met een vuurwapen. Mannen plegen zelfmoord met een snelheid van bijna 4 keer het aantal vrouwen en van die mannen hebben witte mannen veel meer kans om dit te doen.

Deze statistieken zouden je de ernst van het zelfmoordprobleem in de staten moeten laten zien en Project Semicolon doet geweldig werk om het bewustzijn voor dit probleem te vergroten. Laten we verder gaan met het onderwerp van dit bericht, namelijk de IGY6-tatoeage en wat het betekent. We zullen het hebben over de IGY6-tatoeage en wat het betekent voor de mensen die het dragen en hoe het zich verhoudt tot de problemen die zich voordoen. Tegen het einde van dit bericht hopen we dat je een beter begrip hebt van het probleem en wat mensen doen om te helpen.

IGY6 Tattoo Betekenis

IGY6 Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën - Tattoo Safe (2)

De IGY6 tattoo of ;IGY6 tattoo is ontstaan uit Project Semicolon. We weten dat de puntkomma wordt gebruikt om een zin voort te zetten wanneer dingen mogelijk hadden kunnen stoppen. De puntkomma maakt een pauze. Deze pauze vertegenwoordigt een heroverweging van het plan om jezelf schade toe te brengen. Hieruit krijgen we de IGY6-tatoeage die staat voor “I Got Your Six”. De zes staat voor je zes uur die achter je ligt. Het is een term die in het leger wordt gebruikt en achter je staat. Om het duidelijker te zeggen, het betekent: “I Got Your Back”. De mensen met deze tatoeage laten iedereen weten dat ze het project volledig steunen en er zijn om de mensen te helpen die lijden aan deze problemen die tot zelfmoord leiden.

IGY6 Tattoo Kleuren

De kleuren van de IGY6 tattoo hebben ook relevantie. Je begint meestal met een groenblauwe puntkomma en groenblauw is de kleur van bewustzijn voor PTSS. De zwarte kleur van de “IGY” vertegenwoordigt de zware harten die we allemaal hebben voor degenen die lijden aan PTSS of een geliefde hebben verloren door zelfmoord. De “6” is meestal rood gekleurd, wat het bloed symboliseert dat is vergoten in de loop van de jaren van het verliezen van mensen aan zelfmoord.

Wanneer je deze symbolen en kleuren combineert, krijg je een boodschap die in feite zegt dat je erover na moet denken voordat je besluit je leven te nemen. Neem een pauze om echt na te denken over de beslissing die je gaat nemen. Het zegt ook dat er veel mensen zijn die je rug hebben en er voor je zullen zijn als je een schouder nodig hebt om op te huilen of een oor om te buigen. Als je iemand ziet met de IGY6-tatoeage, zijn ze een vriend en er om je te helpen.

IGY6 Tattoo Variaties

Als je iemand zou vragen naar hun IGY6-tatoeage, zullen ze je veel van dezelfde dingen vertellen waar we het net over hadden, maar zelfs met de specifieke boodschap die dit symbool verzendt, zijn er enkele variaties van deze tatoeage. Hieronder staan er een paar die we hebben gezien en de betekenissen van de tatoeages.

IGY6 22 Tatoeage

De IGY6 tattoo in combinatie met de 22 is een andere manier om hetzelfde idee uit te beelden. De statistieken tonen aan dat 22 veteranen elke dag zelfmoord plegen en de 22 toegevoegd aan de IGY6-tatoeage is een manier om uw steun te tonen aan de veteranen samen met iedereen. Meer informatie hierover vind je op de website, Twenty-Two Until None. Het doel is om de dingen te doen om het zelfmoordcijfer van 22 veteranen per dag naar geen te krijgen.

Schedel en IGY6 Tattoo

De IGY6 tattoo gecombineerd met de skull wordt gebruikt om het probleem dat we vandaag hebben met zelfmoord echt te benadrukken. De schedel symboliseert de dood, maar mogelijk een nieuw begin. Het kan in dit geval een dubbele betekenis hebben. Eerst om te laten zien dat we deze sterfgevallen proberen te voorkomen door de schedel te laten zien. Ten tweede wordt de schedel gebruikt om nieuw leven in sommige culturen te symboliseren, dus het draagt bij aan de betekenis van de puntkomma omdat we de gedachte aan zelfmoord kunnen heroverwegen en gewoon opnieuw kunnen beginnen.

Militaire IGY6 Tattoo

Het toevoegen van een militair insigne of logo met de IGY6-tatoeage toont de steun voor alle veteranen die lijden aan PTSS, depressie en angst. Dit is om specifieke trouw te tonen aan hun medesoldaten en de wereld te laten weten dat ze er zijn om te ondersteunen en soldaat te zijn die overweegt hun leven te beëindigen.

Zelfmoord is een epidemie waar we grip op moeten krijgen, omdat het gezinnen verscheurt en mensen veel te snel opneemt. Als u zelfmoord overweegt, neem dan contact op met een van deze groepen voor hulp. Geloof ons als we zeggen dat er iemand voor je is om naar te luisteren.

Gerelateerde berichten:

  • Prikkeldraad Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën
  • All Seeing Eye Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën
  • Valknut Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën
  • Sparrow Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën
IGY6 Tattoo Betekenis, Ontwerpen &Ideeën - Tattoo Safe (2024)
Top Articles
Heyoka empath: 16 surprising signs you're this incredible type of empath
15 tekenen dat u een Heyoka-empath bent en wat dit betekent voor uw relatie
Matgyn
It may surround a charged particle Crossword Clue
Http://N14.Ultipro.com
How to change your Android phone's default Google account
Recent Obituaries Patriot Ledger
Free VIN Decoder Online | Decode any VIN
What Happened To Father Anthony Mary Ewtn
Max 80 Orl
Luciipurrrr_
12 Best Craigslist Apps for Android and iOS (2024)
World History Kazwire
Mission Impossible 7 Showtimes Near Regal Bridgeport Village
Inevitable Claymore Wow
Calmspirits Clapper
New Stores Coming To Canton Ohio 2022
Michael Shaara Books In Order - Books In Order
Simpsons Tapped Out Road To Riches
Ou Class Nav
Katherine Croan Ewald
111 Cubic Inch To Cc
Wicked Local Plymouth Police Log 2022
Who called you from +19192464227 (9192464227): 5 reviews
Marvon McCray Update: Did He Pass Away Or Is He Still Alive?
Sadie Proposal Ideas
Lakers Game Summary
Canvasdiscount Black Friday Deals
Does Hunter Schafer Have A Dick
A Christmas Horse - Alison Senxation
Studentvue Calexico
Ncal Kaiser Online Pay
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Publix Coral Way And 147
Math Minor Umn
35 Boba Tea & Rolled Ice Cream Of Wesley Chapel
Kristen Hanby Sister Name
Delta Rastrear Vuelo
Eero Optimize For Conferencing And Gaming
Wake County Court Records | NorthCarolinaCourtRecords.us
Of An Age Showtimes Near Alamo Drafthouse Sloans Lake
Texters Wish You Were Here
The best Verizon phones for 2024
My.lifeway.come/Redeem
Gym Assistant Manager Salary
Nina Flowers
Craigslist Central Il
Mybiglots Net Associates
Argus Leader Obits Today
M Life Insider
Best brow shaping and sculpting specialists near me in Toronto | Fresha
Salem witch trials - Hysteria, Accusations, Executions
Latest Posts
Article information

Author: Golda Nolan II

Last Updated:

Views: 5566

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Golda Nolan II

Birthday: 1998-05-14

Address: Suite 369 9754 Roberts Pines, West Benitaburgh, NM 69180-7958

Phone: +522993866487

Job: Sales Executive

Hobby: Worldbuilding, Shopping, Quilting, Cooking, Homebrewing, Leather crafting, Pet

Introduction: My name is Golda Nolan II, I am a thoughtful, clever, cute, jolly, brave, powerful, splendid person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.